تحقیقات اخیر دانشمندان نشان میدهد افرادی که غذاهای تند میخورند با کاهش خطر مرگ روبهرو هستند؛ افرادی که کمتر از یک بار در هفته خوراکیهای تند میخوردند نسبت به افرادی که بیش از ۶ یا هفت وعده در هفته غذاهای تند مصرف میکردند با کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر مواجه بودند.
این بررسی بیان میکند بهتر است خوراکیهایی تازه مانند فلفل تازه را به جای محصولات فراوری شدهای مانند انواع سسهای تند یا فلفل خشک مصرف کرد؛ فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعالکننده زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. از طرف دیگر خوراکیهای تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشوند و از این رو میتوانند در کاهش وزن به کمککنند.
درباره این سایت