تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد افرادی که غذاهای تند می‌خورند با کاهش خطر مرگ روبه‌رو هستند؛ افرادی که کم‌تر از یک بار در هفته خوراکی‌های تند می‌خوردند نسبت به افرادی که بیش از ۶ یا هفت وعده در هفته غذاهای تند مصرف می‌کردند با کاهش نسبی ۱۴ درصدی خطر مرگ و میر مواجه بودند.

این بررسی بیان می‌کند بهتر است خوراکی‌هایی تازه‌ مانند فلفل تازه را به جای محصولات فراوری شده‌ای مانند انواع سس‌های تند یا فلفل خشک‌ مصرف کرد؛ فلفل قرمز تازه منبع غنی مواد فعال‌کننده‌ زیستی شامل کپسایسین، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مانند ویتامین A ،K، و ۶ B، و پتاسیم است. از طرف دیگر خوراکی‌های تند باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شوند و از این رو می‌توانند در کاهش وزن به کمک‌کنند.

با خوردن غذا‌های تند سالم و خوش اندام بمانید/ اکسیری برای خلاصی از چربی‌های دور شکم/ گوجه را جایگزین قرص آسپرین کنید



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آبادی درب آسیاب سلامت سکس کارخانه ایزوگام دلیجان -09128663820 -08644433820 گروه آموزشی مای پی تی ای (mypte) のOOSIცBΕT emohtava بتا فیلم آنلاین Jennifer